ZET tramvaj

U zagrebačkom tramvaju pod brojem pet, što obuhvaća liniju koja vozi od Prečkog do Maksimira i obratno, došlo je do incidenta.

Naime, u srijedu, 8. studenog, kontrolorka ZET-a fizički je nasrnula na maloljetnog putnika u tramvaju. Kako prenosi Dnevnik.hr, ZET je potvrdio ovaj nemili događaj, a najavili su kako će protiv navedene kontrolorke biti pokrenut i stegovni postupak koji možda rezultira i otkazom ugovora.

Slijedi stegovni postupak

Kako navode iz ZET-a, oštro osuđuju bilo kakvu vrstu nasilja, bila ona verbalna ili neverbalna, a Dnevnik.hr njihov odgovor prenio je u cjelosti:

„Potvrđujemo kako je u srijedu, 8.studenog u tramvaju linije 5 došlo do incidenta prilikom čega je kontrolorka ZET-a ošamarila putnika mlađe životne dobi. Oštro osuđujemo bilo kakvo odstupanje naših djelatnika od predviđenih profesionalnih i etičkih normi, a posebice ovakvo ponašanje prema putniku koje nema opravdanja neovisno o okolnostima“, rekli su iz ZET-a.

Kontrolorka je maloljetnika prvo napala samo verbalno, nakon čega je uslijedio i fizički obračun s njezine strane. Maloljetnik se nakon incidenta jučer obratio ZET-u, sa snimkom napada koja je dostupna ovdje, nakon čega se ZET ispričao njemu, ali i njegovim roditeljima.
 

Još vijesti