Dvorana za pilates

Odbor za sport Studentskog zbora u Zadru nastavlja s provođenjem projekta pod nazivom „Student aktivni sportaš“. Studenti tako imaju priliku prijaviti se za sufinanciranje članarina u čak četiri zadarske teretane.

Odbor za sport će financirati članarine u iznosu od 100, 70 i 50 posto. Svi zainteresirani prijave mogu poslati isključivo putem e-mail adrese: os.sz.unizd@gmail.com.

Evo što sve prijava mora sadržavati:

-Obveznu dokumentaciju koja potvrđuje studentski status prijavitelja (potvrda o statusu redovitog studenta na Sveučilištu Zadru, za brucoše potvrda o upisu u ljetni semestar

-Motivacijsko pismo do maksimalno 1000 znakova s prazninama. Potrebno je navesti ime jedne teretane u koju student želi ići i zašto baš želi vježbati u toj teretani. U motivacijskom pismo potrebno je opisati važnost fizičke aktivnosti te razloge zbog kojih student smatra da baš on treba dobiti sufinanciranu članarinu.

Studenti mogu prijave poslati do 20. veljače 2023. u 12 sati. Teretane koje su uključene u ovaj projekt su: La palestra, Omnia, Popaj i Imperium.

Djevojka vježba Svi smo imali ovaj kolegij i svi smo se „ustrtarili“ da ćemo ga pasti: Ovako izgleda tjelesni na faksu

Teretana SC Split, Bruno Bušić [VIDEO] Otvorena brutalna teretana u studentskom domu: 'Zovemo ju Trafika jer radi od 0 – 24'

Još vijesti