Neki gradovi mogu biti opasni za putovanja

Britanski TikToker je sa svojim korisnicima podijelio popis od deset gradova u Europi koje on smatra najgorima za život. Na svojem TikTok profilu Bearded Tarvels često objavljuje videe o stranim državama, gradovima i putovanjima.

Ovoga puta je proučio statistiku o kriminalnu i mnoge druge objektivne činjenice te sastavio popis od deset gradova u Europi u kojima je najgore je. Ovaj popis može pomoći svima koji putuju ili planiraju putovati. Hrvatski gradovi se često ističu kao jedni od najsigurnijih gradova pa nam je pomalo nezamislivo da u nekim gradovima nije preporučljivo odlaziti navečer u šetnje ili zalaziti na neka mjesta u gradu koja se smatraju opasnima. S druge strane, u nekim je gradovima životni standard jednostavno nizak.

Zanimljivo je da su na popisu našla i dva grada iz naše susjedstva koja ovaj TikToker smatra najgorima za život.

Donosimo vam popis od deset europskih gradova koji su najgori za život:

10. Sarajevo, Bosna i Hercegovina
9. Podgorica, Crna Gora
8. Rim, Italija (pun je pravaranata i džepara)
7. Atena, Grčka (puna prevaranata)
6. Dnipro, Ukrajina
5. Nantes, Francuska
4. Montpellier, Francuska
3. Catania, Italija
2. Minsk, Belorusija (pljačke i kriminal)
1. Bradford, Ujedinjeno kraljevstvo

Grad Bradford koji se nalazi na visokom prvom mjestu je ocijenjen kao najgori i najnesigurniji, a ljudima se preporučuje da noću ne šetaju sami.

 

@beardedtravels Top 10 worst cities to live in, in Europe #europe #uk #travel #england #bradford #explore #foryou ♬ original sound - Bearded Travels

 

Još vijesti