Ja više nikada neću da spavam...

I dok neki cimera imaju isključivo iz financijskih razloga, jer je trošak stanovanja lakše platiti kad vas je i više, drugi pak smatraju da bez suživota s cimerom ili cimerima nema istinskog studentskog iskustva.

Učenje u domu: nemoguće ili ipak moguće? U urnebesnom videu pokazali kako se 'štreba' u studentskom domu: 'Zar se išta može ovako naučiti?'

Iako se neki opeku jer ih život (ili domska uprava) spoji s nekim s kime nažalost ne uspiju naći zajednički jezik, ima i onih divnih priča kad cimerstva s fakulteta postanu prijateljstva za čitav život.

No, koliko je mudro učiti s cimerima? Kao i svako grupno učenje, lako isklizne u razgovor o svemu i svačemu, beskonačne kave ili odlazak u menzu na ručak ili večeru. Postoji li ipak šansa da se zajedno s cimerima, u malenom unajmljenom stanu ili pak domskoj sobi – nešto zbilja i nauči?

Slika nije pronađena Pola milijuna ljudi gleda ovog studenta dok uči: Provjerite zašto

Ako je suditi po videu ovog studenta, koji svoje duhovite crtice iz studentskog života objavljuje na profilu molnvr, uz cimere je zabava zagarantirana, ali prolazak na ispitu – malo manje.

 

@molnvr nakon ovog idete po vino #studentskizivot #studentskigrad #studentskidom ♬ original sound - Things from balkan

 

Još vijesti