Kako do studentskog doma by Moj faks

Želio si mjesto u Cvjetnom ili Savi, gdje je najviše studenata i maštao o odličnim tulumima i super ekipi, a dobio si smještaj na Lašćini studentima najmanje dragom domu?

Studentski dom Lašćina [ISPOVIJEST] 10 razloga zašto obožavam studentski dom na Lašćini – i to mišljenje nitko ne može promijeniti

Da je SD Lašćina nezasluženo na lošem glasu među studentima pisali smo ranije, zato prije nego počneš očajavati, pročitaj zašto trebaš razmisliti još jednom prije hejtanja ovog romantičnog doma s najviše zelenila i najljepšim pogledom na grad.

Kad si se upoznao sa svojim novim prebivalištem, donosimo ti upute kako uopće doći do doma. Naime, SD Lašćina nalazi se iznad Trga Eugena Kvaternika, popularnijeg kao Kvatrić i ako putuješ tramvajem, ovo su linije koje ti trebaju iz centra: 

  • 4 ide s Glavnog kolodvora
  • 5 i 7 idu s Autobusnog kolodvora
  • 11 i 12 prolaze Trgom bana Josipa Jelačića

Tramvajska stanica na kojoj izlaziš je Mašićeva i uzbrdo će ti trebati 15-ak minuta do doma. Ako ti se, pak, ne da pješačiti, uvijek možeš odabrati autobusnu liniju 202 koja polazi s Kvatrića i staje dvjestotinjak metara iznad doma. 

Uskoro donosimo i put do ostalih studentskih domova u Zagrebu!

Još vijesti