U Zagrebu će se održati zanimljiv događaj

Na službenoj stranici Sveučilišta u Zagrebu stoji obavijest o prvom Tjednu međunarodne razmjene knjižničara koji je u organizaciji Sveučilišta.

Događaj će se održati od 25. do 29. rujna u Zagrebu, a svrha organizacije ovog uzbudljivog događaja je promicanje cjeloživotnog obrazovanja i knjižničara. Osim toga, u cilju je razmjena iskustva i znanja o najnovijim trendovima u bibliotekarstvu i informacijskim tehnologijama na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Ovom organizacijom, Sveučilište potiče izvrsnost u svim područjima visokog obrazovanja i podizanje kvalitete putem međunarodne razmjene i suradnje. U bogatom programu ovog događaja previđena su izlaganja glavnih govornika, grupne rasprave i prezentacija sudionika, a raspravljat će se o sljedećim temama: otvorena znanost, upravljanje elektroničkim i digitalnim resursima uključujući povezane projekte, knjižnična potpora istraživačima u znanosti i istraživanju i knjižnične usluge u kriznim situacijama.

Društveni dio programa uključuje razgled Grada Zagreba i posjet muzeju. Za upite i sve dodatne informacije možete se obratiti Središnjem uredu za koordinaciju s knjižnicama Sveučilišta u Zagrebu.

Još vijesti