desert, Twix, Corny, Snickers, SKVUŠ

Studentski centar Šibenik s veseljem javlja kako su u šibensku menzu "SKVUŠ" vratili neke desertne proizvode. Studenti će tako opet moći uživati u svježim i finim kolačima, ali i upakiranim čokoladicama poput Twixa, Snickersa i Cornyja.


kolači, menza, SKVUŠ, SC Šibenik

Mljac! / Foto: studentski centar Šibenik, objavljeno uz dozvolu


"Studentski centar Šibenik osluškuje mišljenja i prijedloge studenata te provodi dobru suradnju s predstavnicima studentskih organizacija, a jedna od naših nedavnih zajedničkih tema je bila poboljšanje usluge prehrane unutar zadanih okvira Pravilnika o prehrani studenata kao i 'hrana za van' što smo nedavno našim studentima omogućili", govore nam iz SC-a Šibenik.


>>>[FOTO] Legendarna 'slasta' od danas opet radi! Studenti navalili na kolače i sladoled za par kuna, ali pravi HIT je ovaj napitak<<<


mađarice, kolači, deserti, SKVUŠ

Foto: studentski centar Šibenik, objavljeno uz dozvolu


Pauza u pandemiji napokon došla kraju


S obzirom na pandemiju, dio se proizvoda zbog sigurnosti morao ukloniti iz dnevnih ponuda menze, a sada se konačno vraćaju.


SKVUŠ, kolači

Foto: studentski centar Šibenik, objavljeno uz dozvolu


"Noviteti u našoj ponudi nisu novi, već zbog pandemijske situacije uzrokovane koronavirusom, a sukladno Pravilniku, dio proizvoda u klasi deserta smo zamijenili konfekcijskim gotovim proizvodima i kao takvi za naše studente predstavljaju novitet odnosno novost u ponudi", pojašnjavaju za MojFaks.


kolači, skvuš, sc šibenik

Foto: studentski centar Šibenik, objavljeno uz dozvolu


>>>Povratak omiljene EUFORIJE u menzu, ali to nije sve... Top proizvodi koje od ovog tjedna PONOVO možete naručiti na iksicu<<<


kolači, kremšnite, SKVUŠ

Izgledaju odlično! / Foto: studentski centar Šibenik, objavljeno uz dozvolu


Od novih/starih izbora studente će u menzi dočekati prava slatka "čarolija". "Jaffa kolač, kocka od limuna, mađarica, multivitaminski kolač, krempita, tiramisu, uz Snickers, Twix, Kinder Delice i Corny čine ponudu naših slastica ili ako hoćete 'slatkog kutka' i vrlo su dobro prihvaćeni kod studenata", poručuju iz SC-a uz naglasak da se u ponudi slatkog kutka nude i svježi kroasani.


kolači, skvuš

Foto: studentski centar Šibenik, objavljeno uz dozvolu


kroasani, skvuš

Svježi kroasani / Foto: studentski centar Šibenik, objavljeno uz dozvolu

Još vijesti