Kandidat treba bilježiti automobilske nesreće.

Jesi li ikada pogledao cijelu sezonu serije u jednoj noći? Jesi li ikad proveo cijeli vikend gledajući filmove? Vjerujemo da ti to nije strano. Pogotovo kad gledaš serije i filmove umjesto da učiš ili spavaš. Međutim, stranica FinanceBuzz traži nekog tko će pogledati deset filmova za što nude i novčanu naknadu. Naime, u potrazi su za kandidatom kojem će platiti 1000 dolara za gledanje svih deset filmova iz serijala Brzi i žestoki.

Od gledatelja se očekuje da procijeni automobilsku štetu u svih deset filmova.

„Uoči nadolazećeg izdanja Fast X-a 19. svibnja tražimo nekoga tko će u dva tjedna pogledati svih 10 filmova iz franšize Brzi i žestoki. To je više od 20 sati nabrijane sage, tijekom koje ćete pratiti štete od svih sudara automobila. Naš tim će upotrijebiti vaša otkrića za procjenu utjecaja bezobzirne vožnje iz franšize na osiguranje“, rekli su.

Iako se čini da ponuda ne može biti bolja, tvrtka će odabranom kandidatu platiti dodatnih 100 dolara za pokrivanje troškova streaminga, kino ulaznica i grickalica.

Podatke će iskoristiti za priču o osiguranju

Kandidat mora imati mogućnost streamati ili posuditi filmove i biti u mogućnost otići u kino gledati novi film Fast X. Kandidat će također morati bilježiti sve automobilske nesreće, izbrojati ih, zabilježiti raspon nesreća i aute koji su bili uključeni.

„Ne postoji kultnija franšiza filmova o automobilima od serijala Brzi i žestoki, a sa zaradom na blagajnama u milijardama, serijal generira ozbiljan novac“, rekli su iz FinanceBuzza. Dodaju i kako su automobili pravi razlog uspjeha ovog serijala.

„Mi u FinanceBuzzu pomažemo ljudima uštedjeti novac na njihovim najvećim troškovima, uključujući osiguranje automobila, i pitali smo se - što bi takva vrsta vožnje učinila vašim troškovima osiguranja automobila? Da bismo to otkrili, potrebna nam je pomoć u popisu nesreća u filmovima. Također smo znatiželjni je li se broj olupina u tim potezima povećao ili smanjio tijekom povijesti franšize“, istaknuli su.

Podatke će iskoristiti za novu priču FinanceBuzza.

Izvor: FinanceBuzz

Intervju koji ne želite propustiti: Bluvinil u novom BuzzINu!

Još vijesti