Različiti oblici avatara

Popularna društvena mreža TikTok neprestano radi na novim značajkama kako bi zadovoljila svoje brojne korisnike diljem svijeta. Prije nešto više od mjesec dana uveli su upozorenje koje obavještava mlade ljude o vremenu koje su proveli listajući sadržaj, a sada u svojim značajkama namjeravaju koristiti umjetnu inteligenciju.

Nova značajka bi se mogla svidjeti mnogim korisnicima, a odnosi se na korištenje profilnih slika koje su generirane umjetnom inteligencijom. Novost je objavljena na Twitteru, a Matt Navarra (konzultant za društvene mreže) je podijelio slike i videozapis tog novog alata.

Spomenuta društvena mreža bi uskoro mogla imati “poplavu“ avatara koje je izradila umjetna inteligencija, a pojašnjeno je i kako bi ta nova značajka trebala funkcionirati. Alat od korisnika traži da mu pošalje tri do deset svojih fotografija, nakon čega korisnik odabire između dva do pet različitih stilova za fotografije napravljene umjetnom inteligencijom.

Jednom kad su spremne, korisnik ih može preuzeti, a jednu od njih i postaviti za svoju fotografiju avatara ili je objaviti na svojoj priči. Primjeri objavljeni na Twitteru pokrivaju širok raspon zabavnih stilova, a isto tako mogu se izraditi i jedinstveni avatari, prenosi zimo.dnevnik.hr.

 

Još vijesti