Popust na vožnje za studente

Studentski troškovi na početku studija idu u nedogled: stanarina, potrepštine za stan, hrana, pokaz, a koji euro odlazi i na uživanje u posljednjim zrakama sunca ovog ljeta. 

Da bi olakšao studentima ususret početku nove akademske godine, Uber svim studentima od 2. do 8. listopada nudi 50 posto popusta na vožnje od i do njihovih fakulteta u Zagrebu.

Naime, prošle se akademske godine u listopadu broj vožnji Uberom za odlazak na fakultete u Zagrebu povećao za više od 25 posto u odnosu na rujan 2022.

“Velik broj naših korisnika su upravo mladi i ovom aktivacijom im želimo zahvaliti na povjerenju koje nam pružaju iz godine u godinu. Želimo im uspješnu akademsku godinu, a Uber će se pobrinuti da na svoje fakultete stignu sigurno i na vrijeme”, istaknula je Morena Šimatić, generalna menadžerica Ubera u Hrvatskoj.

Popust na vožnje za studente

Podaci pokazuju da studenti Ekonomskog, Medicinskog, Prirodoslovno-matematičkog i Fakulteta elektrotehnike i računarstva najčešće koriste Uber za odlazak na predavanja, pri čemu studenti Ekonomskog uverljivo najviše koriste Uber, a iza njih su izjednačeni FER i Medicinski fakultet. Također, četvrtak i petak su napopularniji dani za korištenje Ubera prilikom odlaska na fakultete.

Kako bi ostvarili svoj popust, potrebno je ući u Uber aplikaciju i u donjem izborniku odabrati “Račun” (“Account”), zatim “Novčanik” (“Wallet”), skrolati do sekcije “Promocije” (“Promotions”) i u “Dodaj promotivni kod” (“Add promo code”) upisati: 23ZGBACKTOUNI. Kod od 50 posto popusta, uz maksimalnu vrijednost do tri eura, vrijedi od 2. do 8. listopada 2023. godine za vožnje do i od fakulteta u Zagrebu.

Još vijesti