Novčanice eura.

Nova ponuda studentskih poslova izgleda zaista obećavajuće! Studentski poslovi nisu popularni samo zbog fleksibilnosti koju nude, nego i satnice iz tjedna u tjedan sve više rastu. I poslodavci i studenti sad su se već prilagodili na novu valutu, a ponuda je zaista velika. Odličan omjer poslova i satnica koje nude donosimo u nastavku.

Zagreb

Najbrojnije su ponude u Zagrebu, no odmah u oko upada oglas koji traži studente za online školu programiranja za djecu i mlade uz satnicu od 11,44 eura za 45 minuta posla. Something Digital d.o.o. ističe da je rad u poslijepodnevnim i večernjim satima te subotom. Prijaviti se možete na e-mail adresu branka@codinggiants.hr

Sabex d.o.o. traži NUXE beauty savjetnike u ljekarnama. U fokusu je rad s kupcima i rad s farmaceutima, s napomenom da je posao intenzivan i dinamičan te je potrebno kontinuirano, proaktivno pristupanje kupcima kao i snalažljivost u različitim situacijama. Početna satnica je 5,5 eura te bonusi za ostvarene rezultate, a prijaviti se možete OVDJE. Oglas je otvoren i za druge gradove, prijaviti se možete i za Split, Rijeku, Zadar, Pulu te Varaždin. Prednost imaju studenti s položenim vozačkim ispitom B kategorije  i mogućnost korištenja vlastitog automobila uz naknadu troškova.

Stručnog suradnika za poslove energetskih pregleda u industriji traži Speculum d.o.o. Energetski pregled većinom se radi na području Zagreba, a povremeno i izvan grada. Potrebno je napredno poznavanje MS Office paketa, a posebno MS Excel te AutoCAD. Satnica je 5 eura, uz mogućnost korištenja službenog automobila. Prijaviti se možete na e-mail adresu zaposljavanje@speculum.hr.

Poliklinika Kaliper traži studente za rad na recepciji i promociju i prodaju zdravstvenih usluga za satnicu od 6 eura i 50 centi. Poželjan je rad u kontinuitetu i na duži vremenski period. Svaka druga subota je radna, a u napomeni stoji da za vrijeme radnog vremena pušenje i korištenje mobitela u privatne svrhe nikako nije dozvoljeno te rezultira prekidom suradnje.

Za studente marketinga, komunikacija, menadžmenta i prodaje nude mjesto u odjelu promocije i prodaje zdravstvenih usluga za naknadu od 8 eura po satu. Za prijavu je uz životopis potrebno poslati pet svojih fotografija na e-mail adresu dr.desnica@kaliper.hr.

Rijeka

Studente za održavanje individualnih i grupnih instrukcija za srednju školu i fakultet (fizika, matematika, strojarstvo) traži PARALLEL J.D.O.O. Radno vrijeme je fleksibilno prema dogovoru, a satnica je u rasponu od 7,50 do 17,5 eura, a zavisi o zahtjevnosti gradiva i broju učenika. Bitno jedobro poznavanje traženog gradiva, komunikativnost, ljubaznost i odgovornost.

ADRIA-BAROŠ D.O.O. traži pomoćnog konobara u Konobi "Na kantunu". Radno vrijeme je od 13 do 17 ili od 17 do 22 sata, po dogovoru. Satnica je 5,97 eura, a prijaviti se možete na broj  098/369-620. Nedjelje i blagdani su neradni.

 

Split

Restoran Plac u centru Splita traži kuhara ili pizza majstora sa iskustvom rada za nadolazeću sezonu uz satnicu 7 eura. Kandidat ima podršku i edukaciju stalnog uigranog tima i vodstvo mladog šefa kuhinje. Početak rada je od 15. 3. do 1. 11. te nude mogućnost kombiniranja smjena od 6 do 8 sati rada dnevno. Radno vrijeme restorana je od 8 do 24 sata. Životopis i motivacijsko pismo možete poslati na e-mail 
placcaffe@gmail.com.

Jeste li ekološki osviješteni, pozitivni, ambiciozni, volite pričati i imate iskustva sa vrtlarenjem? Onda ste pravi za HomeOgarden i promocije organskih proizvoda u vrtnim centrima. Nude satnicu od 7 eura, a prijaviti se možete na edija.makovec@homeogarden.com.

WINE BAR RADUNICA j.d.o.o. traži osobu za online korespodenciju sa gostima, te za dočekivanje gostiju u malom objektu sa 5 smještajnih jedinica u centru Splita. Jednom tjedno potrebno je obaviti i čišćenje soba. Satnica je 10 eura, a dodatne informacije možete dobiti na broj 0994884060.

Šibenik

Keys of Cottage j.d.o.o. traži radnika u palačinkarnici za satnicu 5,57 eura. U pripravu palačinki u opisu posla je i posluživanje pića, po dogovoru za više dana u tjednu. Prijava e-mailom na keysofcottage@gmail.com i telefonom na 099/333-2210.

Pomoćnog građevinskog radnika traži STAMBENO KOMUNALNO D.O.O. Za sitne građevinske radove nude satnicu 5,31 eura na neodređeni vremenski period. Prijaviti se možete na 095/5554433 ili 099/3478115.

Obonjan rivijera d.o.o. traži deset servirki za rad na sezoni. Posao ujljučuje pripremanje restorana, serviranje, komunikaciju s gostima te održavanje čistoće. Satnica je 4,38 eura, a prijaviti se možete kod Martina na broj 0918988729.

Još vijesti