Bit će više mjesta ispod nadstrešnice!

Studentski domovi sigurna su mjesta za život, no, bez obzira što se radi o zatvorenom kompleksu stanovanja, i ovdje se događaju nezakonite radnje poput krađe odjeće sa sušila, krađe samog sušila, posuđa, donjeg rublja, pa sve do krađe bicikala.

Iz Studentskog odbora "Sava" nedavno su objavili bitnu obavijest za sve stanare studentskog doma "Stjepan Radić", poznatijeg pod nadimkom "Sava", a koji su ujedno i vlasnici bicikala.

Mjesec dana za registraciju

"Kako bismo se riješili starih, neispravnih, nekorištenih bicikla, Uprava je sadašnjim studentima doma omogućila registraciju njihovih bicikla (s biciklom je potrebno doći na portu)", pišu u objavi unutar grupe stanara doma na Savi.

Studentski Odbor Sava stavio je novu obavijest

No, kako i bivši stanari ovog legendarnog doma ponekad ostave svoje bicikle nakon što isele, Studentski Odbor Sava ima rješenje i za njih.

"Kako bi i bivši studenti doma mogli doći po svoje, do 15.10. bit će omogućeno i njihovo preuzimanje, uz zadovoljavajući ključić, koji će otključati lokot. Razlog je ovoga pothvata smanjenje mogućnosti krađe i adekvatno parkirno mjesto za svaki bicikl unutar doma", pojašnjavaju.

Nakon tog datuma, odnosno 16. listopada, svi će neregistrirani bicikli biti uklonjeni, upozoravaju studente i mole da se njihova vijest proširi dalje kako bi svi mogli doći i registrirati svoje bicikle.

"Ide rega"

Stanari doma pod objavom su označavali druge vlasnike bicikala, a u nekoliko su se navrata i našalili na račun novih promjena.

"Ide rega", piše studentica, a druga joj odgovara da će odsad "barem biti mjesta ispod nadstrešnice".

"Valja sad i tu registraciju plaćati", piše student. "Mi smo utjecajni ljudi", piše još netko, a drugi student želi i birati kako će njegova registracija izgledati.

I bivši stanari Save žele registrirati svoje bicikle

"Tražit ću rege Zg 2210", komentira svoje želje. "Bit će starog željeza", smije se još jedan student.

Još vijesti