PlayStation 5 u splitskom studentskom domu

Studentski centar u Splitu prošle je godine iznenadio svoje studente s PlayStation sobom u njihovom studentskom domu!

Kako su objavili tada na svojem Instagram profilu, PlayStation soba dostupna je od 00:00 do 24:00 dana svakog dana, a ljubitelji video igara igraće konzole, odnosno joysticke moraju rezervirati na recepciji doma.

Sada splitski Studentski centar ponovno iznenađuje svoje studente jer su odlučili nadograditi PlayStation sobu! Nadogradnja je u obliku novih PlayStationa i to onog zadnjeg i najnovijeg modela, PlayStation 5.

U pitanju su dva nova modela koja su studentima dostupna u igraćoj sobi studentskog doma „Bruno Bušić“ te na recepciji studentskog doma na Kampusu, kako pišu u svojoj novoj Instagram objavi.

Uz to, navode kako su pripremili i neke popularne PlayStation igrice za potpuni doživljaj pravih ljubitelja video igara. Prem objavi, očito da je riječ zaista o poznatim video igrama, poput FIFE.

„Pripremili smo im i neke popularne igrice, kako bi pauze od pripremanja ispita bile što zabavnije“, napisali su iz splitskog SC-a na Instagramu.

Iako splitski Studentski centar ima zaista hvalevrijedne akcije kojima želi pružiti što ugodniji boravak svojim studentima na području svih njihovih studentskih domova, trenutno su u tijeku ispitni rokovi.

Što znači da se nemojte previše opustiti nego ove igraće konzole, kao i popularne video igrice, zaista iskoristite u periodu pauze! No, svejedno uživajte u svemu što splitski SC pruža.
 

Još vijesti