Studentska udruga HAZef organizira konferenciju Karijerni pritisak

Mnogi mladi tijekom i nakon završetka studija pitaju se kako nastaviti svoj profesionalni put. Pitanja ima mnogo, a odgovore se često teško pronalaze, zato su članovi studentske udruge HAZef organizirali konferenciju za kolege koja će svima biti od pomoći.

Ove subote, 24. veljače od 10 do 14 sati održat će konferenciju „Karijerni pritisak u dvorani 3 na Ekonomskome fakultetu u Zagrebu, na kojoj će okupiti govornike iz struke i korporativnog svijeta.

Tema konferencije fokusirana je na izazove s kojima se mladi ljudi suočavaju prilikom odabira karijernog puta, posebice na pritisak uzrokovan nesigurnošću u odabiru vlastitog profesionalnog usmjerenja. Prijaviti se možeš besplatno ovdje i nemoj dugo čekati jer je broj mjesta ograničen na 180 sudionika.

Oglasna ploča studentskih poslova. Nikad bolja studentska satnica: Pogledaj kakvi se studentski poslovi nude u najvećim hrvatskim gradovima

Konferenciju organiziraju u sklopu projekta „Psihološka potpora“ koja je aktivan od 2022., a cilj mu je promovirati mentalno zdravlja među mladima te kroz razne aktivnosti (organizacija radionica, konferencija, podcasta i aktivnost na društvenim mrežama) informirati studentsku populaciju o važnosti mentalnog zdravlja..

Potvrđeni govornici su: Ida Juranić (mag.psych., MBA), Nataša Uzelac (univ.spec.oec), Ivona Zgrabljić (mag.oec, autorica "Edukator ID" alata za osobni i karijerni razvoj), Sara Plavljanin (Infobip), Barbara Lindić (404 agency) i Ivana Mikanović (Sofascore). 

Hrvatska akademska zajednica studentska je i akademska udruga osnovana 1990. godine u Zagrebu, a cilj im je promicanje razvoja visokog obrazovanja, njegovanja kulturne baštine te cijeloživotnog učenja. Udruga je prisutna u 4 sveučilišna grada: Zagreb, Split, Osijek, Rijeka.
 

Još vijesti