Umjetnost

Splitska Info zona poziva mlade umjetnike, ilustratore, dizajnere te studente i učenike koji se obrazuju u umjetničkom području da se prijave na natječaj za izradu ilustracija splitskih faca solidarnosti. Odabrane ilustracije krasit će igraće karte u igri „Splitske face solidarnosti“.

Riječ je o jedinstvenoj splitskoj društvenoj igri u produkciji Info zone kroz koju će igrači učiti o Splićankama i Splićanima koji su doprinijeli zajedništvu i razvoju grada Splita.

Na natječaju za izradu ilustracija mogu sudjelovati mlade autorice i autori od 15 do 30 godina. Za prijavu je potrebno poslati tri skice ilustracija osoba čije će fotografije i opise djelovanja prijavljeni dobiti nakon ispunjavanja prijavnice.

Ilustracije mogu biti izrađene u bilo kojoj tehnici i moraju biti predane u pdf formatu. Najboljeg autora odabrat će stručni žiri te će biti angažiran na ilustriranju 32 igraće karte. Za taj angažman bit će honoriran s
1000 eura neto. Povodom promocije društvene igre Info zona će organizirati izložbu izrađenih ilustracija.

Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2024. godine, a prijavnica i dodatne informacije dostupne su na infozona.hr/prijave.
 

 

 

Još vijesti