Let 3 oduševio publiku

Nakon dugih šest godina Hrvatska je ponovno u finalu Eurosonga, riječka rock grupa Let 3 oduševila je publiku i zasluženo ide dalje. Naši predstavnici su zapalili internet i društvene mreže, a reakcije pljušte sa svih strana.

Publika diljem svijeta ih obožava, a njihov nastup najgledaniji je na službenom YouTube kanalu Eurosonga. U prvoj polufinalnoj večeri natjecalo se 15 zemalja, a 10 predstavnika je izborilo svoje mjesto u finalu koje će se održati u subotu, 13. svibnja.

Grupa Let 3 s pjesmom „Mama ŠČ!“ dobila je brojne riječi podrške od strane javnosti, a komentari na društvenim mrežama su većinom pozitivni. Naravno, u moru pozitivnih reakcija uvijek se pronađu i negativni komentari. „Ovo je karneval!“, „Što gore, to bolje“, „Sramota, ne znam što bih drugo rekla“, samo su neki od komentara na naše predstavnike.

Ipak, većina njih je oduševljena nastupom i željno iščekuje finale ovog velikog natjecanja: „Čestitke i sretno vam dalje“, „Kad vidim tko je sve u finalu, Hrvatska je najbolja“, „Bravo, odmah prvi prozvani“, „Pa zar ste sumnjali? Originalni su“. Publika je u dvorani uzvikivala „ŠČ!“ uz glasne ovacije, a nadamo se takvom scenariju i u subotu.

Još vijesti