Restoran Kampus u sklopu splitskog SC-a

Za početak akademske godine, u splitskome SC-u organizirali su svečanu večeru dobrodošlice studentima, a zbog velikog interesa ta se večera pretvorila u dvodnevno događanje.

I kao da meni, atmosfera, lampice, foto-kutak i kokteli nisu bili dovoljni, danas splitski studenti imaju novi povod za veselje.

Svečana večera dobrodošlice za splitske studente

Kako javljaju iz splitskog SC-a, u znak zahvale na velikom odazivu na obje večere dobrodošlice, odlučili su organizirati nagradnu igru.

O čemu se radi? Vrlo je jednostavno. Fotografija svečane večere koja na Facebook stranici skupi najviše lajkova osobama na fotki donijet će osigurano mjesto na svakoj sljedećoj večeri do kraja akademske godine.

Zbog toga je bitno da svi studenti koji su prisustvovali gledaju, "lajkaju", ali i označe na fotkama sve osobe koje prepoznaju, a nakon 2. studenog proglasit će i dobitnike kao i pobjedničku fotografiju.

"Ako ste uživali na svečanoj večeri, dobro se zabavili i jedva čekate sljedeći događaj - bacite se na posao jer uskoro stiže Božić i popularna božićna večera!", dodali su za kraj.

Svečana večera dobrodošlice za splitske studente [FOTO] Spektakl! Evo kako su u ovom SC-u dočekali studente: Pršut, tartufi, svijećnjaci, lampice...

Dan žena, splitski Kampus [VIDEO] Top večera u menzi, ali samo za 'nježniji spol'! Cijelu večer posluživali ih kolege studenti: 'Vodile su glavnu riječ u restoranu'

Još vijesti