Zbog dvije minute kašnjenja, alarmirana je i policija.

Već nekoliko dana na novosadskom Šodrošu održavaju se prosvjedi građana. Njihovi stanovnici prosvjeduju protiv izgradnje mosta na jednom dijelu gdje oni ne žele da se taj most gradi.

U jednom trenutku, prosvjednici su se uspjeli probiti pored policije i srušiti dio ograde na gradilištu, a uslijed ovih zbivanja dogodio se i dodatni incident. Kako navodi N1, netko im je ustupio video na kojem je uočljivo kako je policajac, koji je bio na prosvjedu, udario prosvjednika direktno u lice.

U pitanju je 21-godišnji mladić i to student iz Beograda. Mladić je zatim otišao na hitnu, a zadobio je teški udarac šakom u desno oko od strane policajca. Kako pišu, u njegovom nalazu s hitne se spominje da je imao blagi hematom na glavi.

Ogrebotina s vanjske strane na koži je bila duga oko 10 milimetara, a i na snimci koju je dobio N1 je vidljivo da u pitanju nije bio lakši udarac u oko.

izvor: rs.n1info.com

Iako nije imala uvjete, otac smatra da bi njegova kći trebala diplomirati... Otac podivljao na fakultetu: Uhvatio šefa referade za vrat i zahtijevao da mu kći diplomira

Još vijesti