Studenska zlatna karta

Studentska zlatna karta je tiskana brošura namijenjena studentima i mladima od 18-29 godina, zahvaljujući kojoj kupuju povoljnije te upoznaju provjerene i kvalitetne proizvode/usluge. Možete ju koristiti cijele studentske godine, sve do datuma koji je sponzor naveo u oglasu.

Mogu je koristiti svi redoviti studenti bez obzira na mjesto stanovanja i zato je poželjno uvijek pri ruci imati x-icu ili indeks. Kupone s popustom će izrezati ili poništiti isključivo osoba koja vas uslužuje na prodajnom mjestu, a ona mjesta na kojima možete ostvariti popust označena su naljepnicom zlatne karte, stoji na zlatnakarta.com.


Podjela zlatna karte proljeće/ljeto 2023 održava se danas na području Studentskom doma Stjepan Radić, a korisne informacije i datume sljedeće podjele možete vidjeti na njihovom Instagram profilu. Kao i prethodna izdanja, nova proljetna brošura omogućava brojne popuste za svakodnevne aktivnosti i usluge.

Ovi popusti svidjet će se svima, a mi smo izdvojili nekoliko njih od omiljene studentske brošure.

  • 20% popusta na cijene sunčanih i dioptrijskih naočala u optici Kraljević
  • 15% popusta na cijeli jelovnik u restoranu Tunaholic fish bar
  • super studentski paket za 4 osobe u Bowling clubu
  • 15% popusta za smash burgere u lokalu 4Burgers
  • posebni popusti prilikom upisa u auto školu Trend
  • 25% popusta u profesionalnom salonu za njegu kose – Martina Hair

Ako niste dobili svoj primjerak zlatne karte u tjednu podjele, pišite na e-mail adresu zlatnakarta@gmail.com ili na društvenim mrežama.

Još vijesti