Šalica za vrući napitak

TikTok je prepun raznih teorija koje neprestano kruže, a ovih dana je popularna „teorija šalice“ koja se u većini slučajeva pokazala točna.

Teorija govori da će šalica, u situaciji kada vam dođu gosti, odrediti koliko vam se netko sviđa. To znači da što je šalica ljepša, to vam se gost više sviđa. Ovu teoriju je na TikToku podijelila korisnica Isabelle Merritt, čiji je videozapis skupio skoro tri milijuna pregleda.

Kako kaže, šalica će pokazati kakvo mišljenje domaćin ima o vama. Ako dobijete kavu ili čaj u predivnoj i lijepo oblikovanoj šalici, to znači da domaćin ima najbolje mišljenje o vama. No, ako dobijete jednostavnu i već istrošenu šalicu, zapitajte se koliko vas domaćin voli.

@ithabelle

first mug is gonna be decaf too

♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin
 

Teorija govori da većina ljudi mudro bira šalicu za goste i da ćete vama najdražu šalicu uvijek čuvati za svoje najdraže. Tisuće korisnika ove aplikacije je u komentarima potvrdilo da i oni imaju sličan princip.

Naravno, ova teorija se ne odnosi na situacije kad vam susjedi dođu u domsku sobu, jer vjerojatno imate samo jednu ili dvije šalice, ali kod kuće je možda drugačija priča.

Još vijesti