Pas i mačka

Nova mobilna aplikacija Udruge za dobrobit i zaštitu životinja iz Rakitja olakšat će proces udomljavanja ljubimaca. Aplikacija funkcionira na principu da upitnik povezuje životne navike udomitelja s karakteristikama i potrebama pasa i mačaka, prenosi zimo.dnevnik.hr.

Mobilna aplikacija „Indigo spajalica“ korisnicima nudi informacije o tome kako poduprijeti rad udruge, a udomitelji mogu podijeliti svoja iskustva kako bi olakšali onima koji planiraju udomiti ljubimca uz pomoć te iste aplikacije.

Cilj aplikacije je pronaći dom štićenicima Udruge i spojiti ih s budućim udomiteljima čije će se svakodnevne obaveze i potrebe poklapati s potencijalnim kućnim ljubimcem, prenosi zimo.dnevnik.hr.

Zaštitno lice kampanje „Indigo spajalica“ je frontmen grupe Pravila Igre Ivan Penezić koji sa svojim stavovima predstavlja vrijednosti ovog projekta. Osim udomljavanja, kroz aplikaciju možete pružiti novčanu pomoć i privremeno pričuvati psa ili mačku. Svako sudjelovanje pomaže četveronožnim prijateljima na putu do pronalaska odgovarajućeg doma.

Na početnoj stranici aplikacije nalazi se nekoliko usluga:

  • Sretne priče  ̶  iskustva i fotografije volontera i sadašnjih udomitelja
  • Njuške  ̶  slike i karakteristike štićenika Udruge kojima je potreban topli dom
  • Spajalica  ̶  anketa s pitanjima koja algoritmom spaja korisnika i životinju
  • Vile i viljenaci  ̶  prijavom za vilenjaka možete financirati jednog od štićenika dok ne pronađe dom
  • Tete i stričeki čuvalice  ̶  služi za pružanje privremenog doma životinjama Udruge

Registracijom u ovu aplikaciju možete pronaći idealnog ljubimca koji će biti vaš četveronožni prijatelj i srodna duša.

Još vijesti