Njemica Leonie Muller

Svjesni smo koliko je život skup, a dok studiraš i preživljavaš iz mjeseca u mjesec vjerojatno se čini još i skuplji. Najam stana je postao luksuz, a to potvrđuje i potez bivše studentice koja je odlučila živjeti u vlaku.

Naime, Njemica Leonie Muller se posvađala sa stanodavcem te odlučila napustiti podstanarski stan i živjeti u vlaku. Tako se mlada studentica odlučila za takozvani nomadski stil života jer je shvatila da će joj život u vlaku biti jeftiniji od plaćanja najma. Za 300 funti je kupila kartu koja joj je omogućavala da se ukrca na svaki vlak u državi.

 

 

Tako je Leonie putovala s malo stvari, kosu je prala u WC-u, a sve akademske dužnosti je izvršavala i pripremala u „putujućem domu“ i uživajući u slobodi. Nakon što je završila studij 2020. godine, Leone je odlučila nastaviti svoj život na kotačima i preselila se u kombi.

Uživala je u danima provedenim na kotačima, a to svjedoči i njezina izjava: „Ovo radim dokle god uživam i nemam plan što bih mogla raditi kasnije. Ne probudim se niti jedno jutro da pomislim kako bi noć bila ugodnija u stanu.“, stoji na index.hr.

Još vijesti