Ove godine bližnje razveseli originalnim poklonom

Većina studenata i mladih misle da nemaju dovoljno financijskih sredstava kako bi svojim bližnjima kupili savršene poklone, ali to nije tako. Ako je poklon skup, ne znači da je kvalitetan i dobro pogođen. Za odličan poklon potrebno je samo dobro poznavati osobu kojoj ga poklanjamo, biti spretan te imati malo strpljenja.

Alkoholna pića, začini i grickalice nikad nisu promašaj

Ako je netko od vaših bližnjih gurman i ljubitelj „ića i pića“, a u vašem kućanstvo toga ima napretek, ovaj poklon možete napraviti samo u nekoliko sekundi, a izgledat će kao da je koštao cijelo bogatstvo. Trebat će vam samo jedna lijepa staklena boca u koju možete pretočiti bilo koje domaće piće po izboru. Kada zatvorite bocu na nju možete dodati kutiju ili malenu vrećicu sa začinima za piće ili grickalicama po izboru.

@parkspartyplanning Easy Christmas gift diy #holidaygiftideas #diy #easyrecipe #easysmallgiftideas #cheapthoughtfulgiftidea #affordablegiftideas #creativehomemadegifts #handmadegifts #christmashomemadegiftideas2022 #christmasgiftdiy #christmasdiy #christmasinspo #christmasgifts #diyideasforchristmasgift #targetdollarspotfinds #christmaspartyhostessgift #diyhostessgift @target @World Market ♬ Holly Jolly Christmas - Michael Bublé

Buket od papira

Za sve koji obožavaju cvijeće, ali ga nikako ne znaju održati na životu ovo je savršen poklon. Kako bi napravili papirnati cvijet, trebat će vam samo papir u raznim bojama, škare i lijepilo, a za realističan dojam napravljeni buket možete pošpricati vašim najdražim parfemom.

@thispinterestvibe paper flower diy 🌸 #paperrose #diy #giftidea #paperrosetutorial #diypaperflower #christmasgiftidea #diypaperflower #paperflower #cutegiftideas #paperrosetutorial #paperrose #aesthetic #pinterestvibe #fy #fypシ ♬ ive got my eye on you - 🎧

 

Ukrasne i tematske svijeće

Mirisna svijeća kao poklon ideja je s kojom nikada ne možete pogriješiti. Kako bi napravili božićnu svijeću trebat će vam jedna čaša, kockice od voska ili neka druga vrsta voska i fitilj za svijeću koji možete reciklirati iz stare svijeće koju niste iskoristili.

@doitonadimeofficial Wow! 🕯️ #doitonadime #giftideas #dollartreediy #dollartree #dollartreehacks #christmastiktok ♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

 

Album fotografija

Ovaj način poklanjanja zajedničkih uspomena kroz fotografije vrlo je kreativan i nesvakidašnji, a jedino što je za njega potrebno, opet je papir u boji, lijepilo i škare. Fotografije sebe i vama bliske osobe možete isprintati na običan papir, izrezati ih i zalijepiti na papir u obliku srca, poklon možete učiniti još posebnijim tako što ćete na njega napisati personaliziranu poruku.

Gotova smjesa za božićne kekse

U praznu staklenku s poklopcem stavite smjesu za kekse s komadićima čokolade. Ovo je prigodan poklon za sve one koji vole slatko ali, tijekom blagdana jednostavno nemaju vremena razmišljati o pripremanju kolača. S ovim poklonom kupit ćete nešto njihovog vremena i sigurno ih obradovati.

 

@everythinggg_christmas 74 days until Christmas! Gift this cute, affordable, AND thoughtful gift this year! 🥰🎄 (@soyummy is the original video creator!) #christmas #christmascountdown2022 #fyp #christmasdiy #fypシ #christmas2022 #foryoupage #letitsnow #followformore #christmasrecipe #holidytreat #diygiftideas #santaclaus #winterwonderland #underneaththetree ♬ Underneath the tree - ❀

 

 

Još vijesti