Trofej sa Svjetskog nogometnog prvenstva

Među poznatim i slavnim osobama, te influencerima, često se vodi borba oko toga čija objava će imati više „lajkova“.

Upravo zbog toga, prije nekoliko godina jedan profil je objavio fotografiju običnog jajeta u inat svim influencerima kako bi jedno obično jaje uspjelo prikupiti najviše „lajkova“ od svih drugih, bez puno truda.

 


To se naposljetku i dogodilo, s obzirom na to da je upravo to jaje otprilike 3 godine držalo titulu „najlajkanije“ objave na Instagramu ikada, ali sada je prvo mjesto zauzeo netko drugi, piše Augustman. Svjetsko nogometno prvenstvo službeno je gotovo, a upravo zbog toga je iznjedrila nova fotografija s najvećim brojem „lajkova“ ikada.

Kao što svi znamo, Argentina je osvojila zlato na ovom Mundijalu, a neki su to željno priželjkivali zbog Messija kojem je ovo prva osvojena zlatna titula na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a vjerojatno i zadnja s obzirom na to da se planira umiroviti.


Zato nas ni ne čudi da je upravo njegova fotografija sa zlatnim trofejom „najlajkanija“ objava na Instagramu ikada te trenutno broji gotovo 72 milijuna „lajkova“.

Voljeli ga ili ne, Messi, a i njegovi fanovi su ovaj trenutak čekali tijekom cijele njegove karijere pa nije ni čudno što je broj „lajkova“ toliko ogroman, a čak je uspio prestići i jaje koje je godinama čvrsto stajalo na prvom mjestu.

izvor: www.augustman.com

Još vijesti