Prirodna ljepota i moderni luksuz

Zamislite da imate svoj vlastiti otok i da ograničite tko uopće može kročiti na vaš posjed? Ova je poduzetnica to i ostvarila – prodala je svoju tvrtku i kupila komadić „raja na zemlji“ koji je rezerviran samo za žene.

Spomenuti otok je smješten uz obalu Finske u Baltičkom moru, vlasnica je Kristina Roth, a u cilju joj je bilo okupiti žene da se zajednički osnaže. Otok je nazvan „SuperShe“, otvoren je već 5 godina i nije osmišljen kao lokacija mrziteljica muškaraca. To je mjesto gdje se mogu povezati žene iz cijelog svijeta, stoji na CNN Travel.

 

 

U početku je ta ideja bila isključivo zbog njezinog zadovoljstva, da bi se imala gdje opustiti, a kasnije je došla na malo drugačiju ideju. Na svim radnim mjestima otoka su žene, a opremljen je s 4 bungalova, spa sadržajima, finskim saunama i opremom za vježbanje.

Sve aktivnosti su usmjerene na zdravlje žena, a samim time to je i lijek za dušu. Prostire se na 8,47 hektara borove šume i zlatnih pješčanih plaža koje oduzimaju dah. Za neke je to idealan bijeg od svijeta u kojem prirodna ljepota i moderni luksuz koegzistiraju u savršenom skladu.

Još vijesti