Umijeće ljubavi

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku, 15. i 16. ožujka održat će se projekt „Umijeće ljubavi“, a sastoji se od edukativnog i zabavnog dijela. Sudionike projekta zabavljat će bend „Opća opasnost“, koji će nastupati u pauzama predavanja.

Gostujući predavači odgovorit će na mnoga pitanja, a „Što je to ljubav i kako ona izgleda?“ samo je jedno od njih. Umijeće ljubavi je nešto što se uči ovladati, a za ljubav nema u potpunosti gotovih uputa. Nadolazeći projekt pruža priliku da postanete majstor u ljubavi, a samim time i da savladate teoriju i praksu, stoji na službenim stranicama Filozofskog fakulteta u Osijeku.

 

Edukativni dio projekta odvijat će se od 14:00 do 18:35 u svečanoj dvorani broj 60, na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Prvo predavanje „Fenomen ljubavi“ održat će dr. sc. Marina Matić, koja će pružiti definicije ljubavi te njezinih vrsta. Drugo predavanje na temu „Recept za ljubav“ održat će prof. dr. sc. Marija Heffer.

Projekt se provodi u sklopu Hrvatske akademske zajednice Sveučilišta u Osijeku u kolaboraciji s klubom studenata psihologije i Agencijom za usluge psihološkog savjetovanja te rada na osobnom rastu i razvoju.

Sve informacije o projektu možete pronaći na službenim stranicama Filozofskog fakulteta u Osijeku, ulaznice su besplatne, a rezervirati ih možete ovdje.

Još vijesti