Studenti rade na projektu

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, 22. ožujka ove godine održat će se panel rasprava u kojoj će sudjelovati stručnjaci iz industrije i alumni tog fakulteta. Predavanje će se odvijati u dvorani D1 s početkom u 12:15, a gostujući panelisti će sudionicima pobliže prikazati svoj karijerni put, stoji na službenim stranicama FER-a.

Panel raspravu će moderirati Mladen Pejković (Atlantic Grupa), u raspravi će sudjelovati Edo Pikarić (Rimac), Ivan Uremović (Hrvatski Telekom) i drugi čije autobiografije možete pročitati na službenim stranicama ovog fakulteta.


Studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva pri kraju prve godine moraju odabrati smjer, za njih je to veliki korak u daljnjem razvoju karijere, a s obzirom na to moraju dobro promisliti što žele raditi nakon studija.

Studij Elektrotehnike i informacijske tehnologije nudi široko područje u kojem se studenti kasnije mogu specijalizirati za granu koja ih zanima. Cilj ove rasprave je pomoći studentima u donošenju te važne odluke, a predavači će im predstaviti poslove nakon diplome.

Nakon panel rasprave uslijedit će kratko druženje uz zakusku, a prijaviti se možete putem linka.

Još vijesti