Brošure Metalurškog fakulteta...

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu nedavno je na svojim službenim stranicama objavio kako od nove akademske godine, 2022./2023. mogu izvoditi novi diplomski studij na svojem fakultetu: Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš.

Dobivanjem dopusnice za izvođenje od Ministarstva znanosti i obrazovanja, ovime je Metalurški fakultet postao „jedina visokoškolska institucija na području Republike Hrvatske koja izvodi sveučilišni studij Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš na preddiplomskoj i diplomskoj razini, a koji objedinjava tri važna područja zaštite na radu: sigurnost na radu, zaštitu zdravlja radnika i zaštitu radnog okoliša, pišu na svojim stranicama.

Osim toga pišu i da se na ovaj studij mogu prijaviti svi kandidati koji su završili preddiplomski sveučilišni studij Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš ili sveučilišni preddiplomski ili integrirani studij iz svih polja tehničkih znanosti, prirodnih znanosti, biotehničkih znanosti, područja biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnih tehničkih znanosti na nekom drugom visokom učilištu i stekli najmanje 180 ECTS bodova.

Jedinstven u RH!

"Za kandidate koji su završili preddiplomski stručni studij ili preddiplomski stručni i diplomski specijalistički studij iz srodnog područja sigurnosti/zaštite na radu predviđen je upis razlikovne godine do maksimalno 60 ECTS bodova kao uvjet za upis na diplomski sveučilišni studij Sigurnost, zdravlje na radu i radni okoliš", pišu.

Sve obavijesti vezane uz prijavu i upise, studenti mogu pronaći ovdje.

Još vijesti