L’Oréal Brandstorm natjecanje

Međimurski studenti Sveučilišta u Rijeci pobjednici su u regionalnom finalu na jednom od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja L'oréal Brandstorm. Ovo natjecanje već više od 30 godina studentima pruža priliku da izraze svoje ideje, budu inovativni i usvoje nova znanja i vještine.

Tema ovogodišnjeg izdanja je bila Crack the codes of beauty, a studentima je postavljen zadatak da kreiraju rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u kozmetičkoj industriji (AI, AR, VR, gaming, Metaverse i povezane tehnologije): novi proizvodi, usluge, poslovni planovi, aplikacije ili slično koji imaju potencijal unaprijediti poslovanje, stoji na portalu Medimurje Press.

U pobjedničkom timu su Paula Grabar, Dalibor Valkaja i Luka Škoda pod nazivom PDL, a osmislili su rješenje koje je osvojilo najviše bodova od strane regionalnog žirija L'oréala u konkurenciji od ukupno 10 timova iz Hrvatske i Srbije.

Svoju ideju će predstaviti na online polufinalnom natjecanju, nakon čega ih čeka svjetsko finale u Parizu gdje će se održati natjecanje za glavnu nagradu. Pobjednici će ostvariti mogućnost za tromjesečnu plaćenu praksu L'oréalovom sjedištu i provesti svoju ideju u djelo

Ovo natjecanje svake godine okuplja više od 80 tisuća studenata, a pruža im profesionalno iskustvo koje će im omogućiti daljnje razvijanje.

Još vijesti