Alessandra, norveška predstavnica na Eurosongu.

Svega nekoliko dana je prošlo od objavljivanja hrvatskih predstavnika za Eurosong 2023. godine, a dojmovi publike se i dalje ne smanjuju. Dok neke države još uvijek nisu izabrale svoje predstavnike, one koje jesu uvjerljivo sakupljaju preglede na YouTubeu.

Upravo zbog toga, nije jedino hrvatski Let 3 popularan sa svojom pjesmom kojom će nastupati na Eurosongu. Prema službenom YouTube kanalu pod nazivom Eurosong Song Contest, hrvatski predstavnici prema broju pregleda čvrsto drže treće mjesto s nešto više od 800 tisuća pregleda.

Prestigla ih je predstavnica Španjolske s pjesmom Blanca Paloma-Eaea koja je na drugom mjestu, a predstavnica Norveške, Alessandra, s pjesmom Queen Of Kings se nalazi na zasluženom prvom mjestu s gotovo milijun i pol tisuća pregleda!

Ono što je zanimljivo kod norveške predstavnice koja se nalazi na prvom mjestu je da ona ima svega 20 godina, a zbog ovog nastupa i pjesme joj mnogi predviđaju svijetlu budućnost.

 

 

Do Eurosonga nas dijeli još otprilike tri mjeseca, a ova situacija s brojem pregleda i popularnosti bi se do onda mogla izmijeniti.

Još vijesti