Ponosni otac sa sinom, novopečenim akademskim građaninom.

Ovaj je 24-godišnjak sin legendarnog glumca, bivšeg bodybuildera i kalifornijskog guvernera, Arnolda Schwarzeneggera i njegove tadašnje kućanice Mildred Baena.

Mildred je nosila Josepha istovremeno dok je Arnoldova bivša žena, Maria Shiver, očekivala njihovo četvrto dijete.

Slika nije pronađena [FOTO] Studentica farmacije rastura u bodybuildingu: Mlada Splićanka već je dvostruka svjetska prvakinja

Baena je napokon 2011. godine saznao da je austrijsko-američki glumac njegov otac, kad mu je baka sve objasnila. Kaže da je to bio trenutak koji mu je "promijenio život", piše Sport Bible.

Mladi Joseph u mnogočemu slijedi karijerni put svog oca. I on je, naime, glumac u usponu i bodybuilder.

 No, njegov je svakodnevni posao onaj vezan uz nekretnine, profesija koja mu pomaže platiti račune i troškove života, jednom kad je ostao bez očevog novca nakon diplome.

"Pomislio sam: 'Sra**!'"

"Zbilja sam mu zahvalan što me potpomagao tijekom studija", kazao je Baena. "Ali čim sam diplomirao, bilo je to kao: 'Ajde sad, osloni se na samoga sebe.' A ja sam pomislio: 'Sra**!'“, prisjetio se Joseph.

 

 

Nakon što je pokušavao postati glumac, okrenuo se u drugome smjeru. "Pa da, trebao mi je posao, a nisam dobio nijednu ulogu koju sam planirao pa sam počeo raditi kako bih zaradio plaću", dodaje 24-godišnjak.

Počeo je stažirati u jednoj kompaniji za prodaju nekretnina. "Ušao sam unutra i rekao da želim naučiti što je više moguće dok istovremeno zarađujem bilo kakva primanja. Onda sam otkrio da u tome uživam i pomislio 'Hej, pa ovo mi prilično dobro ide.' Tako sam zaradio i svoju licencu", zadovoljno kaže Joseph.

izvor: sportbible.com

Još vijesti