Mladi na partyju.

Nova godina je pred vratima, doček je za svega mjesec dana. Krajnje je vrijeme da odlučiš gdje ćeš proslaviti.

Ako si tip koji voli Novu godinu s ekipom čekati na trgu uz koncert, na pravom si mjestu. Imamo za tebe popis izvođača koji nastupaju na dočeku širom Hrvatske koji donosi Muzika.hr.

Zagreb

U glavnom gradu na Trgu bana Josipa Jelačića natupit će zagrebački bend Pips, Chips & Videoclips, dvojac Nipplepeople te poznati glasovi iz TV emisija A strana i The Voice. Soim toga, u Boćarskom će domu nastupiti pjevačica Senidah.

Split

Splićani će Novu godinu dočekati uz Severinu koja je prošle godine nastupala u Crnoj Gori, a godinu prije u Poreču. Uz nju će nastupiti i Vojko V.

Šibenik

U Šibeniku će biti postavljeno nekoliko različitih pozornica pa će Šibenčani moći birati uz koga žele dočekati Novu godinu. Treba svakako napomenuti kako će na trgu kod Katedrale sv. Jakova pjevati pjevačica Róisín Murphy koja je 2018. godine održala koncert na Tvrđavi sv. Mihovila.

Rijeka

Na riječkom Korzu se priprema veliko novogodišnje slavlje, a na dočeku će nastupiti pop rokeri iz grupe Vatra i Queen Real Tribute Band.

Dubrovnik

Ove se godine vraća deveti Dubrovački zimski festival koji nudi bogate glazbene, zabavne, gastronomske i dječje sadržaje te puno iznenađenja. Na dočeku Nove godine će nastupiti Ante Gelo i njegov bend i poseban gost – Petar Grašo.

Osijek

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić je najavio kako će na Trgu Ante Starčevića nastupiti dorbo poznati bend Crvena jabuka.

Mali Lošinj

Neno Belan i Fiumensi će pjevati na gradskom trgu Maloga Lošinja, a uz to će biti postavljene i kućice za ugostitelje i prigodna dekoracija.

Pula

Sve one koji odluče Novu godinu dočekati u Puli, zabavljat će hrvatska pjevačica Nina Badrić.

Rovinj

Veliki koncert za doček Nove godine je najavio Tony Cetinski uz kojeg će nastupiti i hard rock bend Atomsko Sklonište.

Vukovar

U Vukovaru za doček nastupa legendarni pjevač Mišo Kovač koji je sam na društvenim mrežama najavio ovaj angažman.

Budva

Staru godinu u Budvi će ispratiti Gibonni zajedno s Dinom Merlinom.

Još vijesti