Posjeti štandove i saznaj sve korisne informacije

Sveučilište u Zagrebu je najavilo 28. Smotru za redom koja će se i ove godine održati na Zagrebačkom Velesajmu od 9. do 11. studenoga.

Isto tako, u izradi je raspored predstavljanja fakulteta i akademija koji će na svojim štandovima razgovarati s budućim brucošima. Svi zainteresirani posjetitelji imaju priliku razgovarati sa studentima i profesorima, a samim time i saznati korisne informacije o studijima, studentskoj praksi, projektima i studentskom životu općenito.

Sve posjetitelje očekuje mnogo besplatnih korisnih tiskanih izdanja poput dobro poznatoga „Vodiča za buduće studente“, drugi zabavni sadržaji i neka nova iznenađenja. Smotra Sveučilišta u Zagrebu je najveća i najdugovječnija manifestacija u Hrvatskoj koja je namijenjena učenicima zadnjih razreda srednje škole i budućim studentima.

 Također, dobro došli su i svi oni koji imaju namjeru promijeniti sadašnji studij i iskušati se u nekom drugom području. Za sve dodatne informacije, možete posjetiti službenu internetsku stranicu Sveučilišta u Zagrebu.

Još vijesti