IQ test

Dobro je, ponekad, testirati inteligenciju i pokrenuti moždane vijuge. Srećom, na društvenim mrežama se često mogu naći zagonetke, pitalice i testovi inteligencije.

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se sastoji od sposobnosti za učenje iz iskustva, prilagodbe na nove situacije, razumijevanja i korištenja znanja za snalaženje u okolini. Struka govori da postoje određeni znakovi koji ukazuju na visoku inteligenciju.

 

@chibimallo ARE YOU SMART? Take the worlds shortest IQ test? Answers in part 2 :-) #iq #test #smart #jesuslovesyou #iloveyou #intelligence ♬ original sound - Chibimallo

 

Jedna korisnica je na TikToku podijelila videozapis gdje govori o najkraćem IQ test na svijetu, a navodno je to najučinkovitiji način da saznate jeste li pravi genijalac. Videozapis je objavila prije dvije godine, ali tema je i dalje popularna tako da snimka ima preko pet milijuna pregleda.

Ovaj test se sastoji od samo tri pitanja koja možete vidjeti u videozapisu, kviz izgleda poprilično lukavo, a na vama je da ga pokušate riješiti.

Još vijesti