Čitanje je cool!

Ovih dana održava se međunarodni sajam knjiga i učila Interliber.

Ovaj sajam rado posjećuju školarci, studenti, ali i zaljubljenici u knjigu i književnost svake životne dobi, koji koriste priliku da po povoljnijim cijenama kupe naslove koje su unaprijed odabrali ili se pak „zakače“ za nešto novo i još nepoznato, po preporuci izdavača.

Ako i vi volite čitati, a u školi ste bili prvi izbor profesorice iz hrvatskog jezika kad je trebalo raspravljati o lektiri i zadaćnicama, onda ćete uživati u ovom kvizu koji će vas izazvati da provjerite koliko toga znate i koliko se toga sjećate, kad je književnost u pitanju.

Čak i ako ne znate sve odgovore, nemojte se pokolebati – čitajte i dalje i uživajte u literarnim, publicističkim i znanstvenim djelima po izboru jer obogaćuju naš vokabular, aktiviraju našu maštu i svakako vas čine zanimljivijim sugovornikom u društvu.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Kad vidiš ove papire vjerovatno ti se javlja glavobolja Znaš li odgovore na ova pitanja s državne mature? Riješi kviz i testiraj svoje znanje!

Koliko voliš hrvatski treš? Zagrijavanje za vikend kreće! Svaki ljubitelj hrvatskog treša imat će sve točne odgovore na ovome kvizu

Još vijesti