Prazan frižider

Vjerujemo da su studentski frižideri većinom prazni, kako to uvijek biva. Ne moraš brinuti zbog toga jer to ne znači da nemaš što za pojesti – čak i ako ti se kombinacije onoga što imaš u frižideru čine doslovno nespojive.

Nije bitno ako nemaš ideja kako ih spojiti, jer ti u tome može pomoći ova predobra stranica za slaganje recepata! Mi smo je isprobali, i zaista funkcionira, a nemamo svu blagodat u frižideru.

Prvo odaberi sastojke kojima raspolažeš

Prvo što smo napravili je popis namirnica i hrane koje imamo na raspolaganju. Isto trebaš napraviti i ti, a kada otvoriš stranicu, odmah ti se prikaže popis stvari pa ih ne moraš ručno upisivati.

One koje odabereš, prikazat će ti se u tablici pored, a nakon što popišeš sve sastojke i namirnice koje imaš, odabereš opciju „Pronađi recepte“.

Odaberi najbolji recept od ponuđenih

Nakon toga, ova prefora stranica će ti prikazati sve moguće recepte koje možeš napraviti sa svojim sastojcima, a ispod njih ti piše i nedostaje li ti neki od njih ili imaš sve.

Možeš pronaći razne inspiracije za jedan kompletan obrok, iako ti se na prvi pogled u frižideru i ne čini baš tako.

Nama je ova stranica prikazala mnogo toga za svega nekoliko sastojaka, a sad nam jedino preostaje i isprobati neke od njih! Vjerujemo da će i tebi biti i više no korisna.

Zbog sunca im se kvari hrana... Kako izgledaju improvizirani frižideri u studentskim domovima?

Još vijesti