Novčanice i kovanice eura.

Dok neki već svoje studentske stipendije primaju već neko vrijeme, za pojedine još uvijek izlaze rezultati. U nekim gradovima, kao i općinama, natječaji za dodjeljivanje studentskih stipendija izlaze kasnije, a isti taj slučaj je i u drugom najvećem hrvatskom gradu, Splitu.

Na njihovoj posljednjoj gradskoj sjednici, Povjerenstvo za izbor kandidata za dodjelu stipendija u akademskoj 2022./2023. utvrdilo je prijedlog kandidata i rang-liste za dodjelu studentskih stipendija na području Grada Splita.

Iznos od 132 eura i 72 centa

Iste liste objavili su na svojim službenim web stranicama, a za tekuću akademsku godinu 2022./2023., odobreno je 129 stipendija redovnim studentima, a Grad Split će im isplaćivati 132 eura i 72 centa, odnosno 1000 kuna, svakog mjeseca.

U objavljenom word dokumentu, vidljivo je kako su stipendije dodijeljene u čak sedam različitih kategorije, a to su prirodne, tehničke, biotehničke, društvene, humanističke znanosti, umjetničko područje i posljednja kategorija, u kojoj je ujedno podijeljen i najveći broj stipendija, biomedicina i zdravstvo.

Rezultate i rang-liste dodijeljenih stipendija u sedam kategorija možete preuzeti OVDJE.

izvor: split.hr
 

Još vijesti