Izlazak u noćnom klubu

Ljeto se polako bliži kraju, ali mnogi još uvijek posljednje tople dane iskorištavaju na hrvatskoj obali. Godišnji odmori još uvijek nisu gotovi, a osim predivnog i toplog mora, mnogi na jug odlaze i zbog odličnih partyja i noćnih klubova diljem Jadrana.

No, cijene turizma značajno su porasle u odnosu na prethodne godine, pa je tako često i izlazak u turističkim odredištima neki oblik luksuza. Jedna hrvatska TikTokerica snimila je video njezinog noćnog izlaska na Hvaru. Izašla je u jedan od najpoznatijih hvarskih noćnih klubova koji je godinama poznat po odličnoj zabavi, atmosferi i glazbi.

Poprilično skupa votka i par sokova

Mnogi turisti koji ljetuju na Hvaru ne zaobilaze ovaj noćni klub, a ova TikTokerica iskreno je otkrila u svojem videu kako se tamo kreću cijene pića. Tako je i otkrila koliko su platili jedan, takozvani „brodić“, u kojem se dobije boca votke i nekoliko sokova, a ona je iznosila čak 398 eura.

@arijeeeta #hvar #hvarisland #izlasci #cijene #carpediem #carpediembeach ♬ original sound - Arijeeeta

Osim toga, rekla je da običan pizza cut odmah uz rivu iznosi 10 eura. Međutim, napomenula je kako je atmosfera kluba zaista odlična i da se osjeti „opušteni“ dojam godišnjeg odmora.

Mnogi korisnici TikTok u komentarima ispod ovog videa ostali su šokirani cijenama, ali s obzirom na to da je Hvar jedan od najpopularnijih hrvatskih otoka, ne začuđuje činjenica da je skup, pogotovo kada se radi o noćnim klubovima.

Još vijesti