Galerija Advent na Savi Advent na Savi 2 Advent na Savi 3 +6 Advent na Savi 4

Advent u Zagrebu je u punom jeku. Grad je ukrašen lampicama, a posvuda se širi miris kobasica, fritula i kuhanog vina. Vjerojatno si i sam posjetio zagrebački advent, a ako nisi, sigurno planiraš. Ipak, pitanje je hoćeš li nešto pojesti ili popiti. Možda ti je malo preskupo platiti sedam eura za jednu kobasicu u pecivu ili četiri eura za nekoliko fritulica prelivenih čokoladnim sirupom.

Zato obavezno moraš posjetiti Advent na Savi. Naime, ovaj je advent otvoren u srijedu u SD „Stjepan Radić“, a očekuje te bogat program i gastronomska ponuda. Na „krugovima“ pored brze menze na Savi je postavljeno nekoliko adventskih kućica i pozornica.

Nažalost, program nije započeo najbolje jer je cijeli dan pljuštala kiša. Ipak, čini se da studentima pljusak uopće nije smetao jer su se uz kuhano vino i kobasice družili i pjevali i plesali unatoč ružnom vremenu. Na kraju krajeva, Sava je poznata po dobroj atmosferi pa veselo raspoloženje ne čudi.

 

@vixx_4 #fyp #studentskidomstjepanradic #zadobrastaravremena #advent ♬ original sound - Viktorija Nikolic

 

Advent je otvoren 13. prosinca u 17 sati, nastupao je stand up komičar Vlatko Štampar, a nakon toga je studente zabavljao DJ Horryx. Naravno, i cijene su prilagođene studentima pa se nećeš morati previše istrošiti. Tako možeš fritule i hot dog za samo 2 eura te pecivo s kobasicom za 2,50 eura, a tu je i ponuda pića.

Još vijesti