Organizatori jedva čekaju ponovno vratiti božićni duh na kampus Borongaj

Kolokviraj ljubav“ četverodnevni je božićni sajam humanitarnoga duha koji organizira Udruga studenata komunikologije „Agenda“, a ove godine će se održavati od 12. do 15. prosinca. Ova se manifestacija, organizirana u svrhu širenja božićnog duha na kampusu Borongaj, tradicionalno odvija već petnaestu godinu.

Kuhano vino za 5 kuna, a domaća rakija samo 3 kune!

Za sve kojima fali toplina doma ili su se zaželjeli druženja uz koju čašicu jeftinog, ali dobrog kuhanog vina, članovi udruge će i ove godine osigurati široki izbor pića i poslastica po vrlo pristupačnim cijenama. Od kuhanog vina (za samo pet kuna), raznih domaćih rakija za tri kune pa sve do najslasnijih kolača zbog kojih će studenti ovog fakulteta dane provesti u kuhinji i tako osigurati da svojim posjetiteljima priušte pravi blagdanski ugođaj.


Predsjednica Udruge Lucia Šiško napominje da će uz hranu i piće, posjetitelji ovog humanitarnog sajma moći uživati u raznim natjecanjima i događajima. Od natjecanje u wine pongu, buvljaka, facepainta, fotokutka te božićnog kviza u organizaciji Društva studenata kroatologije „Cassius“, ovi studenti su doista pripremili za svakoga po nešto.

„Svake godine ipak oduzimamo stare ili dodajemo nove aktivnosti, pa ćemo ove godine organizirati i kutak za karaoke te se nadamo da ćemo ostvariti i grupno gledanje Svjetskog prvenstva u Katru“, rekla nam je optimistično Lucia.


Sav prikupljeni novac članovi udruge donirat će potrebitom studentu/ici s Fakulteta hrvatskih studija ili drugog fakulteta ako to bude slučaj.

„Ta činjenica dodatno nas motivira kao organizatore događaja, a naši posjetitelji svakom čašom vina pridonose zajedničkom cilju. Zarada dosadašnjih sajmova kružila je od oko 7.500 – 8.000 kn, a prošle smo godine oborili dosadašnje rekorde sa zaradom od čak 10.000 kn. U to ime, pozivamo sve studente da nam se pridruže i pomognu nam oboriti prošlogodišnji rekord“, zaključila je Lucia.

 

 

Potpredsjednica Sarah nije skrivala svoj ponos sudjelovanjem u organizaciji navedenog projekta.

„Radi se o projektu koji već godinama potiče zajedništvo i druženje studenata, a ponajviše blagdanski duh te spremnost i želju pomoći onima u potrebi jer sav prihod ide u humanitarne svrhe. Sajam je svake godine sve uspješniji, odaziv je sve veći, a iz godine u godinu svi zajedno obaramo (do tada postavljene) rekorde s prikupljenim donacijama. Uz dobro raspoloženu ekipu i božićni duh atmosfera je uvijek izvrsna“, navela je Sarah.

Dakle, ako žudite za čarima tople, ugodne i čarobne blagdanske atmosfere, a ne da vam se čekati Božić da bi započeli svoje božićno slavlje, na kampusu Borongaj, rado će vas ugostiti Udruga studenata komunikologije Agenda.

Još vijesti