Galerija Njena je objava izazvala mnogo reakcija i komentara na račun rada fakulteta koji napušta... Razvila je i anksiozni poremećaj... Javili su se i drugi sa sličnim iskustvima... +0 Navela je razloge zašto se ispisala s fakulteta iako je došla do apsolventske godine

Studentica koja na Instagramu objavljuje pod korisničkim nazivom "tekiis" objavila je da, kao apsolventica, napušta svoj fakultet.

Slika nije pronađena 18 tisuća studenata zbog pandemije odustalo od fakulteta: Profesori tvrde – sve ih je manje u predavaonicama

Radi se o Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu, na kojemu, kako tvrdi, ima mnogo nepravilnosti i nepravednog ponašanja prema studentima.

Niska prolaznost, dug period studiranja...

S obzirom da je njena objava izazvala mnoštvo pitanja, detalje je odlučila podijeliti pomoću "storyja" na Instagramu, a kako bi bolje objasnila razloge i motive za prebacivanje na drugi fakultet.

Kako kaže, tek je sada, na apsolventskoj godini postala svjesna svih nepravilnosti i abnormalnosti u radu profesora i njihovom odnosu prema studentima.

Navela je razloge zašto se ispisala s fakulteta iako je došla do apsolventske godine

Smatra da nije normalno da je prolaznost na ispitima konstantno niža od 10 posto, nije normalno da čak 80 posto studenata studira ovdje dulje od 5 godina, da ti na polovini akademske godine obznane da imaš dva nova kolegija niti da nema uvjeta među ispitima, prenosi Studomat.

Postala je anksiozna i razvila strah od profesora

Zbog svih problema na ovom fakultetu, nastavlja, razvila je anksiozni poremećaj, a piše i da su mnogi studenti potražili ili razmišljaju potražiti pomoć stručnjaka psihologa.

Razvila je i anksiozni poremećaj...

Dodaje da profesori mjesecima ne odgovaraju na e-mailove te da je zbog svega ovoga razvila strah od svojih predavača.

Zbog svega toga, kao apsolventica se odlučila ispisati s Filozofskog fakulteta u Sarajevu i prebaciti na drugi fakultet.

Nakon njene objave, javili su joj se i drugi studenti sa sličnim iskustvima koji su potvrdili da je ovo što je pisala istina, barem u njihovom slučaju.

Javili su se i drugi sa sličnim iskustvima...

Kaže i da nikad nije dobila toliko poruka u inbox, kao nakon objave da napušta svoj fakultet.

izvor: Studomat.ba

Još vijesti