Mozgalica za detektiranje uma.

Igre s našim umom često znaju biti zanimljive, ali i zastrašujuće kada rezultat ispadne ona misao koja je bila u našoj glavi.

Jedna od tih igara je ova koja dokazuje ima li netko normalan ili nenormalan um. Naime, video nas vodi kroz čak 10 koraka koji rezultiraju time tko ima normalan um, a tko ne. Za početak, potrebno je izabrati jedan broj između jedan i deset. Nakon toga taj se broj duplicira i dodaje mu se osam.

@hhhli7

 

♬ original sound - hhhli7

Zatim se taj rezultat podijeli s brojem dva i oduzme se s prvim originalnim brojem kojeg smo izabrali. Nadalje, na temelju tog dobivenog rezultata moramo odabrati slovo prema abecedi koja je pokazana u videu. Sada na temelju toga, zamislimo državu čiji naziv počinje s tim istim slovom i nakon nje, moramo prema abecedi iz videa odabrati drugo slovo po redu.

Naposljetku, posljednji su koraci da odaberemo životinju čije ime počinje tim zadnjim dobivenim slovom i zamislimo boju te iste životinje (npr. siva boja ako zamišljamo slona). I na kraju, normalan um imaju one osobe koje su na kraju ove „mozgalice“ dobile slona, sivu životinju koja dolazi iz Danske (država čiji naziv počinje sa slovom kojeg smo dobili). Tko ima normalan um?!

Prema dobivenom rezultatu, imaš li normalan ili nenormalan um?

Ukupno glasova:

Još vijesti