Rihanna

Možda je 2023. godina tek na pola puta, ali slavne su osobe i unazad proteklih 6 mjeseci uspjele pomaknuti granice mode.

Kako je polovica godine tu, vrijeme je za meli rezime nekih od najupečatljivijih modnih trenutaka s crvenih tepiha.

1. Kylie Jenner i haljina s glavom lava

Na Tjednu mode u Parizu, reality zvijezda pojavila se u Schiaparellijevoj pripijenoj crnoj haljini s dodatkom lavlje grive. Na modnoj su pisti takve haljine nosile Irina Shayk i Naomi Campbell. Važno je naglasiti kako za spomenute haljine nije stradala niti jedna životinja. 

 

 

2. Rihanna na Met Gali

Iako je kasnila na najprestižniji modni događaj godine, njezin dolazak je vrijedilo čekati. Pjevačica se na crvenom tepihu pojavila u ogromnom ogrtaču s kapuljačom, prekrivena cvjetnim detaljima. Na očima je nosila sunčane bijele naočale s trepavicama. S haljinom i plaštem kojim je prekrila kultne stepenice Metropolitanskog muzeja, Rihanna se pobrinula da ovo bude modni izričaj o kojem će se još dugo pričati.

 

 

3. Kendall Jenner na Met Gali

Manekenka se na događanju pojavila samo u crnom bodiju Marca Jacobsa, prekrivenog šljokicama. Upečatljivi komad uključivao je iznimno dugačke rukave koji su imali funkciju pelerine. Dramatičan izgled bio je pojačan čizmama s plaftormom na vezanje i činjenicom da nije imala ništa drugo na sebi, već samo tog bodija.

 

 

4. Doja Cat u crvenom od glave do pete

Prema riječima njezinog vizažista Pata McGratha, ovo je bio „Dojin pakao“, inspiriran Danteovim „Paklom“. Pjevačica se na Tjednu mode u Parizu pojavila jedva prepoznatljiva, dok je svoje tijelo prekrila crvenom bojom i zalijepila preko 30 tisuća Swarovski kristala za tu prigodu.

 

 

5. Jared Leto kao Choupette

Kako je ovogodišnja Met Gala bila posvećena legendarnom njemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu, pjevač se obukao u njegovu mačku Choupette. Ova je mačka naslijedila Karlovo bogatstvo, dovoljno da uživa u luksuzu svih svojih devet života.

 

 

6. Beyonce na svojim koncertima

U sklopu turneje Renaissance World Tour, Beyonce oduševljava fanove svojim zadivljujućim odjevnim kombinacijama. No bodi koji je istinski zapalio Internet je onaj španjolske marke Loewe. Totalno pripijen, u nježnoj nude nijansi, okićen zlatnim kristalima, ovaj odjevni komad ima niz strateški postavljenih motiva ruku, tako da prekrivaju intimne dijelove tijela.

 

 

modni trenuci u prvoj polovici 2023 prva polovica 2023 prvih 6 mjeseci 2023 najupečaljiviji modni trenuci bizarni modni trenuci

Još vijesti