Galerija Selena Gomez MAX FACTOR Miracle Pure Infused tekuća rumenila MAKEUP REVOLUTION Superdewy tekuća rumenila +4 BOBBI BROWN Crushed Creamy Color Cheek & Lips

Kremaste teksture rumenila izrazito su lagane na našoj koži i s njima možemo postići prirodni izgled. S njima zasigurno ne ćete izgledati tako „zacementirano“, kao primjerice dok kombinirate puder u prahu s rumenilom ili bronzerom u kamenu.

Možda klasična rumenila u prahu mogu pobijediti u dugotrajnosti, ali rumenila u kremi definitivno laskaju više prirodnijem izgledu.

Kremasta rumenila doživjela su svojevrsni boom unazad par mjeseci, moguće zbog tzv. „clean girl“ estetike koju je toliko dobro iznijela Hailey Bieber, ali i stila šminkanja u kojem nanosite makeup, ali se cijelo vrijeme trudite da to izgleda tako prirodno i da stvorite nomakeup look.

Dok je Selena Gomez lansirala svoj brend Rare Beauty 2020. s tekućim rumenilima, bio je to poprilično riskantan potez, jer smo do tada svi bili više skloni onima u prahu. No Selena je bila vizionarka i taj se hrabri potez isplatio.

 

@dewylouie not as scary as i thought it was gonna be 😅 #rarebeauty #selenagomez #rarebeautyliquidblush #softpinchliquidblush #blush ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

 

Tako da i u našim drogerijama i online trgovinama možete pronaći široki izbor kremastih rumenila.

Iako su osmišljena za obraze, dobra je stvar što mogu poslužiti i kao ruž za usne pa kupnjom ovakvog proizvoda možete uštedjeti na budžetu.

Ako prvi puta kupujete kremasto rumenilo i niste sigurne kako ga nanijeti, možemo vam sugerirati da započnete sa svojom uobičajenom rutinom njege kože.

 

 

Dakle, bitno je da vam lice bude hidratizirano pa dalje možete nanijeti puder i korektor (ali i ne morate). Kremasto rumenilo možete nanijeti četkicom, spužvicom za blendanje ili prstima i to na vrhove jabučica na obrazima. Lagano se nasmiješite i nanesite rumenilo na onu točku gdje vam obraz izgleda najzaobljenije. Zatim rumenilo lagano blendate ili tapkate prema gore, duž obraza.

U početku, radije nanesite manje proizvoda. Ako bi vam bilo premalo, lako ćete nadograditi.

Kremasta rumenila tekuća rumenila zašto volimo kremasta rumenila zašto volimo tekuća rumenila zašto su kremasta rumenila bolja prirodni izgled najbolja tekuća rumenila

Još vijesti