Mašne u kosi

Mašne i vrpce viđamo posvuda i u posljednjih nekoliko mjeseci postale su veliki trend, kako na modnim pistama, tako i među trendsetericama s društvenih mreža.

Iako smo ih nosile kao djevojčice, to ne znači da mašne i vrpce ne možemo nositi i sada kao odrasle.

 

 

Možda mislite kako je Hailey Bieber, kraljica minimalističkog stila i „clean girl estetike“ pokrenula ovaj trend, ali mašne u kosi pojavile su se puno ranije, na Tjednima mode u Parizu i u New Yorku u kolekcijama modnih dizajnera, kao što su Carolina Herrera ili Saint Sintra. Modna dizajnerica Simone Rocha poslala je modele na modnu pistu s mašnicama zalijepljenima na lice, točno ispod očiju.

 

 

 

Velike ili male, jednobojne ili šarene, mašne i vrpce su tu. Bit će super ako ih dodamo uz konjski rep, neurednu punđu ili ih stavimo u kosu umjesto rajfa.

 

No, ne moramo stati samo na kosi. Možemo biti kreativne pa ih dodati na zapešće da budu poput narukvice ili ih možemo staviti na svoju torbu da podignemo cjelokupni look.

Ako ste negdje u izlozima trgovina vidjele haljine s mašnom, košulje ili kombinezone s tim modnim detaljem, nemojte oklijevati i počastite se novim odjevnim komadom u svom ormaru, koji ima dodatak nečeg što se oduvijek smatralo vrlo ženstvenim. 

 

 

mašna kao must have modni detalj mašne i vrpce mašna u kosi mašne kao proljetni hit kako kombinirati mašnice

Još vijesti