Miley Cyrus

Ako već dulje vrijeme sanjate o promjeni boje kose, a ako tražite nešto hrabro, odvažno i drugačije – možda da pokušate s tzv. „peekaboo“ tehnikom bojanja.

Odakle naziv „peekaboo“? Pa vrlo vjerojatno zato što izaziva isti efekt iznenađenja i oduševljenja, baš kao što „peekaboo“ igra skrivača izaziva kod beba.

 

 

Peekaboo pramenovi su oni koji su sakriveni ispod gornjeg sloja vaše kose, a najčešće se uzimaju kontrastne nijanse, npr. ako ste plavuša, uzmete tamno-smeđu nijansu pramenova ili ako ste crnka napravite obratno, a možete raditi kombinacije svoje prirodne boje kose s nekim živopisnim nijansama (poput ružičaste, zelene ili ljubičaste). Klasični „peekaboo“ trenutak nastaje kada prstima prolazite kroz kosu ili kad je stavite u rep ili punđu pa pramenovi koji su bili skriveni, odjednom postanu vidljivi.

 

 

Možda najbolji primjer ovog trenda možete vidjeti kod Miley Cyrus. Ispod svoje plave kose, stavila je tamno smeđe pramenove i već dosta dugo vremena to odlično “fura“. Osim što joj lijepo stoji, vjerujemo da je ovakav način bojanja kose funkcionalan, jer s njim ne mora trčati svako malo do frizera kako bi joj popravio izrast.

Nije riječ o novom trendu u svijetu kose, ali kao i sve tehnike bojanja kose, i ova se iz godine u godinu nastavlja transformirati i postajati sve bolja.

 

@m0mzilla YEAAYY! SHOOO HAPPY💙🦋✨#peekaboo #hairtransformation #hairtutorial #hairstyle #haircolor #fyp #manicpanic #miranda @manicpanicnyc @mirandahaircare ♬ original sound - caroline

 

peekaboo tehnika bojanja kose peekaboo bojanje kose peekaboo tehnika bojanja kose samo za odvažne

Još vijesti