Gigi i Bella Hadid

Traper jakne sastavni su dio proljetne garderobe. Lagane i moderne, jednostavno idu uz sve pa ih, normalno, želite imati.

Možda već imate koji primjerak u svojem ormaru ili se tek sad spremate u kupovinu pa vam se vrti po glavi pitanje, što odabrati? Što se nosi ovog proljeća od traper jakni? Odgovor je: apsolutno sve! Ako imate u ormaru predimenzioniranu ili skraćenu – jednostavno ne možete pogriješiti koju god da odabrali.

Oversized traper jakne

Predimenzionirane traper jakne su iznimno svestrane. To su one jakne koje izgledaju kao da ste ih posudile od tate ili od dečka i ove su sezone „must have“: Odlično idu uz košulje, majice, haljine, kao i tenisice ili mokasine. Ma mogućnosti za stiliziranje su mnogobrojne.

 

 

Kratke traper jakne

Ako su prije par godina bile u trendu oversized, ove godine su u modi traperice u visini struka. Savršeno ih možete kombinirati s hlačama visokog struka, maxi suknjama ili trapericama. Trend tzv. „dvostrukog trapera“ ili „traper na traper“ vuče korijene iz 2000-tih. Tako da možete biti u traperu od glave do pete i ne ćete pogriješiti. 

 

 

Ružičaste traper jakne

Možda je zbog Barbie filma koji uskoro stiže u kina, a možda i zato što jednostavno volimo rozu boju, ali Barbiecore trend si je uzeo zamaha. Pa kad je sve već u ružičastom tonu, zašto ne bi bile i naše traper jakne?

 

 

Bijele traper jakne

One već odavno imaju svoje posebno mjesto u ormarima mnogih trendseterica. Kako većina cura u svojoj garderobi ima bijele tenisice, ako još kupite bijelu traper jaknu – bit će to pun pogodak

 

 

Traper jakne s animal printom

S ovim će se oduševiti djevojke koje imaju odvažniji modni izričaj. Dakle, ako su vam već dosadile vaše klasične traper jakne i tražite pustolovniju verziju, potražite nešto s printom zebre ili tigra.

 

 

traper jakne koje su hit traper jakne hit proljeća traper jakne u trendu kakve traper jakne su u modi traper jakne traper jakne koje trebate u ormaru

Još vijesti