Svečana haljina

Neke haljine ili majice otežavaju nošenje grudnjaka jer su otvorene na mjestima gdje se onda grudnjak baš vidi. Naravno da to nije nešto što želimo, ali grudnjak moramo nositi pa takvu odjeću zaobilazimo. Za tim uopće nema potrebe jer postoji toliko alternativa grudnjaku!

Nekada grudnjak smeta, ali ti nije opcija ići bez njega. Kako dolazi sezona različitih svečanih događanja i toplijeg vremena, neka od ovih alternativa za grudnjak bi ti mogla dobro doći ukoliko ti haljina koju želiš nositi ima otvorena leđa ili se ispod nje na bilo koji drugi način vidi grudnjak. Ako se vidi – nešto nije kako treba biti. Grudnjak se ne bi trebao vidjeti ispod odjeće, a pogotovo ispod svečanih haljina. Odmah će cijeli outfit izgledati lošije. Ići bez grudnjaka nije opcija, osim ako haljina već ima ugrađene košarice - i što sada? Postoji nekoliko različitih opcija za ovakve haljine i majice, a ovo su one najpopularnije koje bi mogle pomoći i tebi.

1.Grudnjak koji se zalijepi
Grudnjaci koji se zalijepe se čine kao najjednostavnija i najsigurnija opcija. Ipak, moramo te upozoriti da u prodaji ima više ovakvih grudnjaka koji ne rade dobro svoj posao nego onih koji rade. Uz to, idealniji su za cure sa što manjim grudima. Ovakvi su grudnjaci napravljeni od posebnog silikonskog materijala koji se zalijepi za kožu. Obično imaju samo košarice i po tome su idealni za haljine s otvorenim leđima i ramenima. Imat ćeš potporu kao da nosiš i običan grudnjak, nećeš se osjećati golo, ali imaj spremnu opciju B ako ti se tijekom večeri ovaj grudnjak počne odljepljivati.

 

 

2.DIY ušivanje košarica u haljinu
Nekada trebamo biti i sami svoj majstor. Ne doslovno! Tvoja krojačica ti može s ovim pomoći. Ovisno o tome kako izgleda haljina koja te muči, ali nekada je moguće ušiti košarice od grudnjaka u haljinu naknadno iako ih ona nema. Ovo neće izgledati dobro na svakom modelu haljine, ali za neke bi te moglo spasiti. Samo kupi najjeftiniji grudnjak koji ćeš onda rastrgati za ovo.

U donjem rublju Kako učiniti nošenje grudnjaka udobnijim? Moguće je – na neki od ovih 7 načina

3.Naljepnice za bradavice
Jedna stvar koja ti može pomoći su i naljepnice za bradavice. Neće ti držati grudi, ali će ti sakriti bradavice. Ovo je dobra opcija za one haljine koje su od tankog materijala ili koje su full uz tijelo i ispod kojih bi se grudnjak nazirao. Jednostavno to ne izgleda lijepo. Naljepnice za bradavice možeš pronaći u dućanima poput DM-a i u pakiranju ih dobiješ nekoliko, iako su ti jedan par dovoljni za cijeli dan. Nigdje se neće pomaknuti i ne boli kada se skida.

 

 

4.Traka za grudi
Slično kao ranije spomenute naljepnice za grudi, tako postoje i trake za grudi. Ona je bolja opcija za cure s nešto većim grudima kojima nije dovoljno samo pokrivanje bradavica. Traka ti može pomoći i da učvrstiš ili podigneš grudi kako bi ti što bolje izgledale s haljinom, ali i da bi dobila neku zaštitu s haljinama koje imaju opasni dekolte, da ti slučajno ne bi nešto izletjelo. Možeš ju polijepiti kako god želiš i kako ti se god čini da je najbolje za tvoju haljinu i za tvoje grudi.

5.Grudnjak bez naramenica ili s drugačije postavljenim naramenicama
Postoje i grudnjaci koji nemaju standardne naramenice ili koji nemaju standardni izgled.
Tako postoje grudnjaci koji imaju stražnji dio puno niže – za one haljine s pola otvorenih leđa. Ima grudnjaka koji imaju naprijed dublje postavljene košarice da se ne vide ako imaš malo veći dekolte na haljini. Najjednostavnija je opcija nekada pronaći i grudnjak kojem se naramenice daju skinuti. Bolje i to nego nositi prozirne naramenice jer one iako su prozirne, vide se.

 

 

6.Flastere preko bradavica
Kada je 5 do 12 i nemaš vremena ništa od ovoga za nabaviti i situacija je kritična, iskoristi ono što imaš doma. Flastere! Možeš ih iskoristiti kao naljepnice za bradavice. Samo zalijepi dva u X i sigurna si.

U potrazi za svečanom haljinom za maturalnu večer: 15 prijedloga sa Zalanda kojih nema nigdje drugdje Svečane haljine Trendyol haljina Mascara haljina +13 Selected Femme haljina

haljina Grudnjak ispod haljine vidi se grudnjak ispod haljine alternative umjesto grudnjaka što nositi umjesto grudnjaka što kada se vidi grudnjak ispod haljine otvorena haljina

Još vijesti