Bojanje kose sa ciklom

Bojanje kose je zabavan način eksperimentiranja i promjene izgleda. Bilo da često bojite kosu ili to želite isprobati prvi puta, vjerojatno biste željeli najbezbolniji način da dobijete željenu boju bez oštećenja vlasi.

Stoga su neki umjesto boja iz kutija punih kemikalija, skloni odabrati DIY tehnike za bojanje kose prirodnim putem.

Visoko na popisu sastojaka koji mogu promijeniti boju kose, našla se cikla. YouTuberica Stella Cini pokazala je u svom videu koji možete pogledati OVDJE cijeli postupak bojanja kose ciklom. Ona je za svoj eksperiment koristila dvije smjese pripravljane na dva različita načina i boja joj je ispala savršeno. Njezina plava kosa nakon postupka bojenja postala je predivno ružičasta.

 

@bojancee

Postao sam roze Bojanče zahvaljujući cvekli 🤓😌

♬ original sound - Bojance

 

Jedan popularni balkanski TikToker naletio je na Stellin video i odlučio eksperimentirati hoće li se boja od cikle uhvatiti na njegovoj tamnoj kosi. Luka Bojanović, poznatiji na TikToku još i kao @bojancee, kupio je staklenku cikle, smiksao je, a dobivenu smjesu jednostavno je premazao preko glave.

Čini se da cikla ne djeluje samo na plavoj kosi, već kako se savršeno hvata i na smeđoj. Problem je što Luka očito nije očekivao da će se boja tako jako uhvatiti pa je sebe nakon cijelog eksperimenta usporedio sa Chupa-Chups lizalicom. 

Ako vam se svidio Lukin eksperiment i želite ga isprobati, možda ne bi bilo loše da se ipak prije svega konzultirate sa svojim frizerom ili frizerkom, da ne ostanete na kraju šokirani rezultatom, baš kao i ovaj TikToker.  

@bojancee

Ono kad ti je glava cvekla😅🤣

♬ original sound - Bojance

 

cikla bojanje kose sa ciklom bojanje kose u rozo bojanje kose u crveno prirodne boje za kosu bojanje kose na prirodan način prirodno bojanje kose

Još vijesti