Galerija Alternativa haljinama za maturalnu večer Kombinezon bez naramenica Crni kombinezon s naramenicama +12 Kombinezon od satena

Uslijed smo sezone maturalnih večeri i imate osjećaj kao da se ovih dana raspravlja samo o tome – o savršenom outfitu za taj veliki dan.

I ne ćemo se lagati, velika većina cura za maturalnu tradicionalno traži haljine. No, što ako vi niste jedna od tih djevojaka i ako se ne možete zamisliti u haljini?
Nigdje nije u kamenu uklesano niti propisano kako cura mora doći na maturalnu.

Ako haljine nisu baš vaš „đir“ nudimo vam neke druge alternative s kojima ćete zabljesnuti.

1. Kombinezon

Bit ćete nedvojbeno chic u svom kombinezonu i vjerujemo da ćete se istaknuti od ostalih cura. Zamislite da cijelu noć možete plesati i zabavljati se, a bez straha da će vam netko nagaziti i usput potrga haljinu. Možete odabrati kombinezon na jedno rame, s rukavima ili u potpunosti bez njih.

 

 

2. Odijelo

Dame u odijelima su oduvijek djelovale moćno. Dokaz tome su sve one slavne dame koje se svako malo pojavljuju upravo u odijelima na crvenim tepisima i s kojih doslovce ne možete skinuti pogled. Ne samo da odijelo čini čovjeka, mogli bismo reći da dobro odijelo čini fantastičnu curu još fantastičnijom.

 

 

3. Elegantne hlače i top

Ovo može biti odličan prijedlog za sve cure koje obožavaju modu nadahnutu sedamdesetima. Zamislite se u hlačama visokog struka i u kratkom topu u kojem će do izražaja doći vaša figura.

 

 

 

 

odijela i kombinezoni umjesto haljine što obući na maturalnu umjesto haljine Maturalna večer maturalna večer 2023 outfit za maturalnu hlače umjesto haljine kombinezoni

Još vijesti